0752.583.575

Despre Elite Vet - cabinet veterinar Iasi

Începînd din 2016, misiunea noastră a fost aceea de a vă oferi dumneavoastră și companionului dumneavoastră servicii medicale veterinare de înaltă calitate prin intermediul unor mijloace și facilități de ultimă oră, acestea însemnînd tehnologie medicală și personal instruit, în cadrul unui mediu plin de afecțiune și compasiune, dedicație și responsabilitate, entuziasm și profesionalism, angajîndu-ne să fim lideri în ceea ce reprezintă serviciile medicale veterinare și implicîndu-ne proactiv pentru starea de bine a pacienților, clienților și a membrilor colectivului nostru.

La Elite Vet credem că îngrijirea medicală veterinară de calitate pornește de la crearea unor relații bune și durabile, începe prin cunoașterea numelor clienților și pacienților noștri și stabilirea unor legături sau conexiuni bazate pe încredere și dragoste cu pacienții. Misiunea noastră este aceea de a fi alături de pacienți și „părinții” lor, de a răspunde tuturor întrebărilor familiei și de a le liniști îngrijorările.

Totul este despre prietenie, camaraderie și parteneriate de lungă durată.

Aceasta este, pe scurt, filozofia noastră și este ceea ce face ca Elite Vet să fie atît de diferit de alte cabinete. Clienții și pacienții noștri reprezintă pentru noi cu mult mai mult decît numere sau programări trecute în agendă. Ei fac parte din familia noastră extinsă. Le știm numele, am făcut cunoștință cu copiii lor, îi primim bucuroși, cu căldură în clinica noastră, ne furăm timp să discutăm diverse probleme la telefon și să le răspundem la îngrijorări, suntem alături de ei de fiecare dată cînd au nevoie de un sfat, un zîmbet, o încurajare, servicii medicale excepționale și grijă deosebită.

Mai mult decît orice, tratăm animalele de companie ale tuturor clienților noștri ca și cum acestea ar fi companionii noștri de acasă.

De ce Elite Vet - cea mai buna alegere pentru animalutul tau ?

Îngrijirile excepționale și serviciile medicale incomparabile sunt special create pentru a susține starea bună de sănătate a animalului de companie pe toată durata vieții. Ne dorim cel mai mult ca animalul dumneavoastră de companie să aibă cea mai fericită, cea mai lungă și cea mai confortabilă viață posibil, de aceea ne alocăm mult timp și depunem eforturi pentru a ne atinge acest obiectiv - fie că acest lucru înseamnă mai mult timp petrecut cu dumneavoastră pentru a vă explica multiplele opțiuni, fie că petrecem mai mult timp cu pisica sau cățelul dumneavoastră astfel încît aceștia să se simtă confortabil și să aibă încredere în noi, dar mai ales prin instruirea permanentă a colectivului nostru de medici și asistente prin participarea acestora la traininguri, workshopuri și conferințe, toate acestea avînd ca scop continua noastră pregătire și oferirea celor mai pertinente sfaturi și servicii medicale veterinare de ultimă oră.

Ne dorim ca vizitele dumneavoastră la Elite Vet să constituie experiențe pozitive atît pentru dumneavoastră, dar și pentru animalele dragi dumneavoastră!

Așadar, dacă ați ales să deveniți părinții unui nou prieten cu blăniță și patru picioare, fie că miaună sau latră, vă încurajăm să ne vizitați și să ne oferiți șansa de a ne cunoaște! Vă vom primi cu drag și veți deveni parte a familiei noastre mari!

Valorile noastre fundamentale, ale cabinetului nostru veterinar:

- Să punem mai presus de orice starea de bine și de sănătate a pacienților noștri și a familiilor acestora.

- Să prețuim și să respectăm persoanele talentate, dedicate și responsabile ce fac parte din colectivul clinicii noastre, noi toți răspunzînd cu toate cunoștințele și întreaga noastră compasiune de starea de bine a pacienților noștri.

- Să ne ghidăm mereu după cel mai înalt nivel de integritate în activitățile noastre zilnice.

- Să ne folosim resursele cu înțelepciune astfel încît să putem răspunde nevoilor prezente, dar și viitoare.

- Să ne angajăm în aplicarea permanentă a misiunii Elite Vet, a valorilor noastre fundamentale și în respectarea drepturilor și nevoilor pacienților și a familiilor lor.

Cabinetul Elite Vet are o echipă de medici și asistente de înaltă calificare, profesioniști de o deosebită ținută morală, ei toți împărtășind aceeași pasiune constantă și dedicație fermă în tot ce însemnă bunăstarea și îngrijirea animalelor. Acestea sunt emoțiile cu care ne trezim în fiecare dimineață și care ne dau întotdeauna energia și voința de a face tot ceea ce ne stă în putință în orice am face. Fiecare dintre noi are unul sau, de fapt, mai multe animale de companie acasă, așadar suntem familiarizați în mod intim cu sentimentele și îngrijorările clienților noștri, cunoaștem prin ceea ce trec ei, dar și animalele lor cu care vin la cabinet. Încercăm să extragem din propriile experiențe astfel încît să putem acorda îngrijirilor oferite aceea atingere personală și plină de empatie pe care nu o veți găsi în altă parte.

Suntem un cabinet axat pe relația cu pacientul / clientul nostru, asta traducîndu-se prin faptul că suntem gata să ne depășim limitele pentru a ne asigura că oamenii și animalele pe care le tratăm sunt fericite și confortabile. Calitatea îngrijirilor și a serviciilor medicale veterinare acordate este egală, fie că este vorba de cel mai bun prieten cu care vă împărțiți căminul, fie că este vorba de un animal al nimănui pe care îl aduceți pentru a-i salva viața. Credem în a doua șansă la o viață bună pentru toți cățeii și pisicile ce ne trec pragul!

Servicii veterinare Iasi:

Serviciile Elite Vet cuprind: Stare de sănătate și scheme de vaccinare, dermatologie și alergii, nutriție și management al greutății, metode diagnostic laborator și teste rapide, stomatologie, chirurgie, intervenții de urgență și terapie intensivă, internare, consultații la domiciliu, consiliere comportamentală.

Cabinet Vet Non-Stop